Pályázat

A kedvezményezett neve: Tej Transzport Kft

A projekt címe: Infrastrukturális és technológia fejlesztések a TEJ TRANSZPORT Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 44 387 019 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt befejezési dátuma: 2021.12.14.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02904

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében infrastrukturális és technológiafejlesztést eredményező beruházás valósult meg a TEJ TRANSZPORT Kft. berettyóújfalui telephelyén. Megtört a korábban meglévő 392 m2-es raktár és szerelőcsarnok bővítése, mely során az építmény (összesen nettó 261,99 m2-en) 196 m2 szerelőcsarnokkal, 14 m2 kézi raktárral, előtérrel, vizesblokkal tárgyaló és irodahelyiséggel, valamint teakonyhával bővül összesen nettó 261 m2-el.

Megtörtént az új eszközök és gépek beszerzése, ezen belül:

  • A projekt keretében beszerzésre kerül, gázüzemű targonca, mely a telepen belüli áru lerakodást, valamit a javítandó berendezések megemelését biztosítja, továbbá, hidropneomatikus emelő, klímatöltő, gumiszerelő gép, nagynyomású mosó berendezés, diagnosztikai műszer, hegesztőgép, nyomatékkulcs, akkutöltő indító stb. melyek az üzemszerű működés biztosítását szolgálják az üzemidő kiesés minimalizálása mellett;
  • Hardver eszközök (laptopok) vásárlása révén információs technológia-fejlesztés valósul meg; 
  • A fogyóeszközök között pedig olyan berendezési és felszelési tárgyak, szerszámok beszerzése történik, melyek a cég fuvarozási tevékenységét, kapacitásának fenntartását, az optimális üzemidő fenntartását, így a munkahelyek megtartását és akár új munkahelyek létrejöttét eredményezik.